Autor: marc 102

Agencja MSM Events zaprasza na drugą edycję największego klubowego sylwestra - I Love New Year 08/09. Kto wystąpi w tym roku jeszcze nie wiemy, z pewnością jednak impeza odbędzie się ponownie w Hali Stulecia. Podczas pierwszej edycji nadejście Nowego Roku świętowaliśmy w Hali Stulecia we Wrocławiu, a zagrali wówczas: Marco V, Kyau & Albert, Tonka, Ronald van Gelderen, Ronski Speed, Sean Tyas, Bobina i DJ Delicious.


 



Agencja koncertowa MSM Events ma zaszczyt ogłosić klubowiczom timetable dla MAIN STAGE oraz sceny DELUXE na I LOVE NEW YEAR 08/09:


MAIN STAGE

19.30 - 20.00 Warm up - DJ Charlie

20.00 - 21.00 Neevald & MC Jacob A 60 min

21.00 - 22.15 Raul Rincon  75 min

22.15 - 23.30 Ronald van Gelderen 75 min

23.30 - 00.30 Power Hour  60 min

00.30 - 02.15 Sander van Doorn 105 min

02.15 - 03.30 Richard Durand  75 min

03.30 - 04.45 Aly & Fila  75 min

04.45 - 06.00 Mischa Daniels  75 min




DELUXE STAGE

20.30 - 21.15 Night   45 min

21.15 - 22.15 Neevald & MC Jacob A 60 min

22.15 - 23.30 Bartes   75 min

23.30 - 00.30  Power Hour  60 min

00.30 - 01.30 Mischa Daniels  60 min

01.30 - 04.30 Gregory / Charlie 180 min

04.30 - 05.30 Ice   60 min




BILETY STANDARD

do 15 grudnia - 99PLN (bilety wysyłkowe)

od 16 grudnia – 109PLN (bilety elektroniczne)

od 22 grudnia – 115PLN (rezerwacja biletów)


Otwarcie bram o godz. 19:00