Data wydarzenia: 31-1-2009

Sylwester Manggha 2009 to jedyna taka impreza w Krakowie.

Niepowtarzalne miejsce jakim jest Muzeum Sztuki i Techniki Japońskiej
Manggha, unikalny wystrój w klimacie japońskim oraz specjalna oprawa audio
-
wizualna gwarantuje, że ostatnia noc 2009 roku będzie niezapomniana.

Nowy Rok będzie można powitać na 2 poziomach. Poziom dolny to 500m2
podzielone na część cateringową, oraz klubową z dużym dancefloorem, gdzie
wystąpią znani krakowscy DJ'e prezentująć różne odmiany muzyki house.

Poziom górny to hol główny z tarasem o powierzchni 200m2, który zostanie
przekształcony na strefę VIP z widokiem na Wawel.
Do dyspozycji gośći będzie drugi dancefloor z muzyką w klimacie RnB i lat
80' 90' oraz osobne wejście.
Gwarancja miejsca siedzącego oraz rozbudowana oferta cateringowa z open
barem zapewnią zabawę na najwyższym poziomie.

Zagrają:
Scena Manggha (house)
DJs: Thomas Langner, Lucjan, Zibi, CybeR, Sugar Fly, Es Skalar, After Sky,
Blezz, Lux, Rogeros, Ian, Papi, Tom Divine

Scena VIP (Rnb, Funky, Lata 80'90')
DJs: Pistolet, Sky, S-Master

<http://www.sylwestermanggha.pl/>
http://sylwestermanggha.pl/banery/manggha_baner2.jpgBilet standard -
129zł*/159zł
W CENIE:
Welcome drink

Bufet:
- Schab po cygańku
- Crostini z pastami
- Vol-au-vent z warzywami i oliwkami
- Vol-au-vent z porami, jajkami i pesto
- Tarta porowo - grzybowa
- Serowa tarta z warzywami i ziołami
- Babeczki kruche nadziewane pastą
- Chipsy, paluszki
- Owoce
- Szampan

Maki Sushi
z surowym łososiem, paluszkami krabowymi i omletem tamagoyaki wędzonym
łososiem, ogórkiem i serkiem kremowym wegetariańskie /szparagi, marchewka,
serek kremowy/ z grzybkami shitake i omletem tamagoyaki
chrzan wasali, sos sojowy, imbir marynowany
*cena promocyjna obowiązuje do wyczerpania pierwszej puli biletów, nie
później niż do 10 grudnia,

Bilet VIP - 300zł*/400zł
W CENIE:
Osobne wejście na imprezę, osobna szatnia, oddzielny dancefloor.
Welcome drink

Dania gorące:
- Kurczak Teriyaki
- Schab po cygańsku
- Naleśniki ze szpinakiem pod beszamelem
- Żurek po krakowsku z jajkiem i kiełbasą
- Zupa miso z warzywami

Bufet angielski:
- Łosoś na limonce
- Śliwki boczkiem owijane
- Vol-au-vent z krewetkami
- Vol-au-vent z warzywami i oliwkami
- Vol-au-vent z porami, jajkami i pesto
- Tarta porowo- grzybowa
- Serowa tarta z warzywami i ziołami
- Jajka w migdałowej skorupce z kolendrą i cebulką
- Chleb czekoladowy z chilli i świeżą pomarańczą
- Pasztet z drobiu z mozaiką warzywną
- Deski serów
- Babeczki kruche nadziewane pastą
- Sałatka gyros z kurczakiem
- Sałatka grecka

Maki Sushi
- z surowym łososiem, paluszkami krabowymi i omletem tamagoyaki
- z wędzonym łososiem, ogórkiem i serkiem kremowym
- wegetariańskie /szparagi, marchewka, serek kremowy/
- z tuńczykiem i avokado
- z grzybkami shitake i omletem tamagoyaki
chrzan wasali, sos sojowy, imbir marynowany
Deserowe przeboje mijającego roku podane w bufetach słodkości

Napoje:
- Wódka, whiskey - bez limitu
- Szampan
- Soki 0,5 l / osoba
- Woda mineralna 0,5 l/osoba - butelka
- Kawa , herbata
*cena promocyjna obowiązuje do wyczerpania pierwszej puli biletów, nie
później niż do 10 grudnia.

Punkty sprzedaży biletów:
Cafe Manggha - ul. M. Konopnickiej 26 tel. 691 77 77 66
Cafe Trema - Teatr J. Słowackiego, Pl. Św. Ducha 1, tel. 012 424 45 54
Sklep Bench - ul. Floriańska 30, tel. 012 429 41 92

Sprzedaż większej ilości biletów - Paweł tel. 600 899 950
Bilety są sprzedawane imiennie na podstawie dowodu tożsamości.


<http://www.sylwestermanggha.pl> www.SYLWESTERMANGGHA.pl