Data wydarzenia: 31-12-2009

Sylwester Manggha 2009 to jedyna taka impreza w Krakowie.
 

Niepowtarzalne miejsce jakim jest Muzeum Sztuki i Techniki Japońskiej Manggha, unikalny wystrój w klimacie japońskim oraz specjalna oprawa audio

-

wizualna gwarantuje, że ostatnia noc 2009 roku będzie niezapomniana.

 

Nowy Rok będzie można powitać na 2 poziomach. Poziom dolny to 500m2 podzielone na część cateringową, oraz klubową z dużym dancefloorem, gdzie wystąpią znani krakowscy DJ'e prezentująć różne odmiany muzyki house.

 

Poziom górny to hol główny z tarasem o powierzchni 200m2, który zostanie przekształcony na strefę VIP z widokiem na Wawel.

Do dyspozycji gośći będzie drugi dancefloor z muzyką w klimacie RnB i lat 80' 90' oraz osobne wejście.

Gwarancja miejsca siedzącego oraz rozbudowana oferta cateringowa z open barem zapewnią zabawę na najwyższym poziomie.

 
Zagrają:
Scena Manggha (house)

DJs: Thomas Langner, Lucjan, Zibi, CybeR, Sugar Fly, Es Skalar, After Sky, Blezz, Lux, Rogeros, Ian, Papi, Tom Divine

 
Scena VIP (Rnb, Funky, Lata 80'90')
DJs: Pistolet, Sky, S-Master
 

http://sylwestermanggha.pl/banery/manggha_baner2.jpgBilet standard - 129zł*/159zł W CENIE:

Welcome drink
 
Bufet:
- Schab po cygańku
- Crostini z pastami
- Vol-au-vent z warzywami i oliwkami
- Vol-au-vent z porami, jajkami i pesto
- Tarta porowo - grzybowa
- Serowa tarta z warzywami i ziołami
- Babeczki kruche nadziewane pastą
- Chipsy, paluszki
- Owoce
- Szampan
 
Maki Sushi

z surowym łososiem, paluszkami krabowymi i omletem tamagoyaki wędzonym łososiem, ogórkiem i serkiem kremowym wegetariańskie /szparagi, marchewka, serek kremowy/ z grzybkami shitake i omletem tamagoyaki chrzan wasali, sos sojowy, imbir marynowany *cena promocyjna obowiązuje do wyczerpania pierwszej puli biletów, nie później niż do 10 grudnia,

 
Bilet VIP - 300zł*/400zł
W CENIE:

Osobne wejście na imprezę, osobna szatnia, oddzielny dancefloor.

Welcome drink
 
Dania gorące:
- Kurczak Teriyaki
- Schab po cygańsku
- Naleśniki ze szpinakiem pod beszamelem
- Żurek po krakowsku z jajkiem i kiełbasą
- Zupa miso z warzywami
 
Bufet angielski:
- Łosoś na limonce
- Śliwki boczkiem owijane
- Vol-au-vent z krewetkami
- Vol-au-vent z warzywami i oliwkami
- Vol-au-vent z porami, jajkami i pesto
- Tarta porowo- grzybowa
- Serowa tarta z warzywami i ziołami
- Jajka w migdałowej skorupce z kolendrą i cebulką
- Chleb czekoladowy z chilli i świeżą pomarańczą
- Pasztet z drobiu z mozaiką warzywną
- Deski serów
- Babeczki kruche nadziewane pastą
- Sałatka gyros z kurczakiem
- Sałatka grecka
 
Maki Sushi

- z surowym łososiem, paluszkami krabowymi i omletem tamagoyaki

- z wędzonym łososiem, ogórkiem i serkiem kremowym
- wegetariańskie /szparagi, marchewka, serek kremowy/
- z tuńczykiem i avokado

- z grzybkami shitake i omletem tamagoyaki chrzan wasali, sos sojowy, imbir marynowany Deserowe przeboje mijającego roku podane w bufetach słodkości

 
Napoje:
- Wódka, whiskey - bez limitu
- Szampan
- Soki 0,5 l / osoba
- Woda mineralna 0,5 l/osoba - butelka
- Kawa , herbata

*cena promocyjna obowiązuje do wyczerpania pierwszej puli biletów, nie później niż do 10 grudnia.

 
Punkty sprzedaży biletów:

Cafe Manggha - ul. M. Konopnickiej 26 tel. 691 77 77 66 Cafe Trema - Teatr J. Słowackiego, Pl. Św. Ducha 1, tel. 012 424 45 54 Sklep Bench - ul. Floriańska 30, tel. 012 429 41 92

 

Sprzedaż większej ilości biletów - Paweł tel. 600 899 950 Bilety są sprzedawane imiennie na podstawie dowodu tożsamości.